Vloeronderhoud Veenendaal

Vloeronderhoud Veenendaal

Vloeronderhoud Veenendaal duur? Niet bij Ruud!

Vloeronderhoud Veenendaal duur? Dat hoeft zeker niet. Mooie vloeren verdienen regelmatig onderhoud. Mijn naam is Ruud Gijsbertsen en ik onderhoud voor diverse kantoren, winkels en bedrijven de vloeren. Ook voor het coaten van vloeren kunt u bij mij terecht. Een betonvloer onderhouden? Uw marmoleum altijd in topconditie? Ik hoor graag van u!

Vloeronderhoud voor iedere vloer!

Vloeronderhoud voor iedere vloer!

Voordelen jaarlijks reinigen tapijt

Ieder vloertype vereist een andere vorm van onderhoud. Dankzij jarenlange ervaring, weten we welk vloeronderhoud uw vloer nodig heeft. Natuurlijk beslist u zelf hoe vaak uw vloer onderhoud nodig heeft. Tapijt dat veel wordt gebruikt, heeft ongeveer eenmaal per jaar behoefte aan een goede reinigingsbeurt. Door dit jaarlijks te doen, heeft uw vloer altijd een professionele uitstraling en geniet u het hele jaar door van een schone tapijtvloer.

Reinigen, onderhouden en coaten van vloeren

Reinigen, onderhouden en coaten van vloeren

Vloeronderhoud marmoleum in Veenendaal

Ook marmoleum heeft profijt van jaarlijks vloeronderhoud. Ook voor het coaten van uw vloer kunt u bij mij terecht. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het coaten, onderhouden en reinigen van diverse vloersoorten. Wat voor vloer heeft u? Dankzij mijn jarenlange ervaring, en door gebruikmaking van professionele apparatuur, breng ik alle vloersoorten weer snel in topconditie. Behoefte aan vloeronderhoud in Veenendaal? Ik werk snel, goed en tegen een concurrerend tarief. Bel of mail: ik hoor graag wat ik voor uw vloer kan doen!