Ruud Gijsbertsen

Ruud Gijsbertsen

Ruud Gijsbertsen

Mijn naam is Ruud Gijsbertsen. Al jaren werk ik in de schoonmaakbranche te Veenendaal. Daarnaast heb ik veel ervaring met vloeronderhoud, ook dat heb ik altijd in en rondom Veenendaal gedaan.

Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen bij de voorloper van Hectas. Voor dat bedrijf heb ik jarenlang met veel plezier bedrijven schoon gehouden. In 2004 heb ik mij  exclusief met vloeronderhoud bezig gehouden. Een vloercoating op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen aanbrengen? Uw marmoleum vloer in topconditie brengen? Met dit soort klussen heb ik veel ervaring en ik voer ze graag uit.

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en het vloeronderhoud, besloot ik in 2011 om ondernemer te worden. Van die stap heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn werk en daarom zet ik mijn 100% in voor iedere klant. Afspraken nakomen spreekt voor mij vanzelf. Zoekt u een betrouwbare vakman voor goed vloeronderhoud? Betaalbaar schoonmaakonderhoud van uw pand in Veenendaal? Bel of mail: ik hoor graag wat ik voor u kan doen!

Wat zeggen anderen over Ruud?

Bestuur VvE VESTA Veenendaal zegt: vve

“Ruud maakt al 2 jaar ons appartementengebouw schoon. Dit tot volle tevredenheid van alle bewoners. Nooit is het hem te veel. Een aanrader!”

 

Hans Sillekens, tandarts op de Kanaalweg in Veenendaal zegt:IMG-20150226-WA0000

“Ruud is met zijn bedrijf breed inzetbaar en hij is flexibel bij de planning van de werkzaamheden. Hij past zijn service aan de wensen van de klant aan. Daarnaast gaat hij zorgvuldig om met apparatuur en inrichting. Het allerbelangrijkst is dat hij betrouwbaar is en heel prettig in de omgang!”

 

 

 

Melanie Leidekker, van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars uit Veenendaal zegt:

garantiemakelaar“Ruud werkt nauwkeurig en is goed in zijn vak. Hij is betrouwbaar, flexibel, sociaal en telefonisch goed te bereiken. Kortom: hij is een echte aanrader!”